• info@rehberkirsehir.com
  • 0850 346 40 38

HABER DETAYI

13 Ekim 2023 12:24

Kırşehir’de Hırsızlık Operasyonu: Bedelli Eşyalar Toprağa Gömülmüş

Kırşehir’de Hırsızlık Operasyonu: Bedelli Eşyalar Toprağa Gömülmüş

Kırşehir‘de, piyasa kıymeti yaklaşık 3 milyon lira olan ziynet eşyası ve dövizi polisten saklamaya çalışan iki hırsız; bulunmaması için bedelli eşyaları toprağa gömdü. Operasyon düzenleyen Kırşehir emniyeti, şüphelileri yakalayarak toprağa gömülü altın ve dövizleri buldu.

Edinilen bilgiye nazaran, Kırşehir Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Hırsızlık ve Yankesicilik Ofis Amirliği takımlarınca, kentte meydana gelen kasa hırsızlığı ile ilgili yürütülen planlı çalışmalarda 2 kuşkulu şahıs tespit edildi. Şüphelilerin ele geçirilmesine yönelik yürütülen fiziki ve teknik çalışmalar sonucunda; şahısların çaldıkları materyalleri Kaman ilçesine bağlı Çağırkan köyünde bir adres götürdükleri güvenlik kameralarınca tespit edildi. Cumhuriyet savcısının talimatı sonrasında polis tarafından belirlenen adrese eş vakitli operasyon yapıldı. Yapılan operasyonda, piyasa bedeli yaklaşık 3 milyon lira olan çok sayıda döviz, burma bilezik, gram altın, yarım altın ve çeyrek altın ile farklı cinste ziynet eşyası, kehribar taşı teşbihler, değerli metal ve taş eşya bahçede toprağa gömülü biçimde bulundu. Kasada bulunan öteki eşyalar ise şüphelilerin konutlarında yapılan aramada ele geçirildi.

Eşyaların koruma edildiği çelik kasa ise boş bir yerde alt kısmından parçalanmış halde bulundu. Süreçleri tamamlanan şüpheliler M.B. ve N.B., çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak Kırşehir E-Tipi cezaevine gönderildi. – KIRŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Aktüel

HABERE YORUM YAP

HABERE YAPILAN YORUMLAR

Hiç yorum yapılmamış.