• info@rehberkirsehir.com
  • 0850 346 40 38

HABER DETAYI

4 Ekim 2023 18:36

Kırşehir’de Arabalardan Hırsızlık Yapan 4 Kuşkulu Yakalandı

Kırşehir’de Arabalardan Hırsızlık Yapan 4 Kuşkulu Yakalandı

Kırşehir‘de polis grupları tarafından yapılan çalışmalarda, arabalardan hırsızlık yapan 4 kuşkulu yakalandı.

Kırşehir Vilayet Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü takımları, arabalardan hırsızlık yapıldığı ihbarı üzerine harekete geçti. Eski model araçların güvenlik önlemlerinin az olması ve kolay açılabilirliğini fırsat bilen şüphelileri yakalamak için gruplar tarafından farklı mahallelerde yaklaşık 95 saatlik güvenlik kamera kayıtları incelendi.

Asayiş Şube Müdürlüğü grupları, imajlarda yüzleri belirli olmayan şüphelileri daha evvel sabıkalı olması nedeniyle yürüyüşlerinden, hal ve hareketlerinden tespit etti. Kapısı kolay açılan eski model araçları bilhassa gece saatlerinde tercih eden şüphelilerin araç ruhsatı, araçlarda bulunan inşaat ve hırdavat gereçleri, matkap, oto çakmağı, USB disk, mesken anahtarı, güneş gözlüğü ve küçük elektronik eşyaları çaldıkları belirlendi. Farklı adreslere yapılan operasyonda şüpheliler Y.K., A.E., E.E.K. ve H.Ç. gözaltına alınırken, yapılan aramalarda çalınan materyaller de bulundu.

4 şahıs süreçleri yapılmak üzere emniyete götürülürken, bulunan eşyalar takımlar tarafından koruma altına alındı. – KIRŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Şimdiki

HABERE YORUM YAP

HABERE YAPILAN YORUMLAR

Hiç yorum yapılmamış.