• info@rehberkirsehir.com
  • 0850 346 40 38

HABER DETAYI

28 Eylül 2023 13:24

Kırşehir Kent Kurulu Genel Sekreteri Silahla Havaya Ateş Açtı

Kırşehir Kent Kurulu Genel Sekreteri Silahla Havaya Ateş Açtı

Kırşehir Kent Kurulu Genel Sekreteri, arkadaşları ile düzenlenen bir toplantıda silahla havaya ateş açtı. Olay, politikler tarafından sert bir formda kınandı.

Kırşehir Memleket Partisi Vilayet Lideri Gülay Baltalık; genel sekterin havaya ateş açmasını magandalık olarak kıymetlendirdi. Vilayet Lideri Baltalık, basın toplantısında yaptığı açıklamada; “Şehir idaresine saydamlık katmakla vazifeli olan Kent Kurulu genel sekreterinin toplumsal medyasında paylaştığı maganda manzarasını şiddetle kınıyorum” dedi. Kırşehir Belediyesi yetkililerine de seslenen Baltalık açıklamasında; “Pek değerli Kırşehir Belediyesi yöneticileri; geçtiğimiz yıllarda da basın ve halkla münasebetler ünitesi sorumlunuz açık unuttuğu kayıtlarla ülke gündeminde yer almıştı. Siz ise her iki ünitede de hala gözlerinizi kapalı tutmayı tercih ediyorsunuz. Mahalli Yönetimler Seçimleri öncesinde vaat ettiğiniz liyakat söylemleriniz halk gözünde çöp oldu. Memleket Partisi idaresi ile halk huzura erecek, vakit sizler için daralıyor” tabirlerini kullandı.

Kent Kurulu genel sekterinin neden havaya ateş açtığı şimdi bilinmezken, politikler ise bu tıp şiddet aksiyonlarının kabul edilemez olduğunu belirtti. – KIRŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Siyaset

HABERE YORUM YAP

HABERE YAPILAN YORUMLAR

Hiç yorum yapılmamış.