• info@rehberkirsehir.com
  • 0850 346 40 38

HABER DETAYI

27 Eylül 2023 17:12

Kırşehir Futbol Spor Kulübü Lideri: Grubun ayakta kalması için birlik beraberlik gerekiyor

Kırşehir Futbol Spor Kulübü Lideri: Grubun ayakta kalması için birlik beraberlik gerekiyor

TFF 2. Lig Beyaz Küme’de gayret eden Kırşehir Futbol Spor Kulübü (FSK) Lideri Çağatay Han Torun, ekibin ayakta kalması için birlik beraberlikle hareket edilmesi gerektiğini söyledi.

Güneykent Tesisleri’nde basın toplantısı düzenleyen Torun, lige kısıtlı imkanlarla başladıklarını, vilayet genelinde kadroya bekledikleri dayanağı alamadıklarını söyledi.

Yönetim konseyinde bulunanların gruba katkı verdiklerini ve yüksek ölçülerde alacaklarının bulunduğunu vurgulayan Torun, şunları kaydetti:

“Bu kadro o alana çıksın diye yapılan fedakarlıklar var. Lige düzgün başlamadık. Biz hocamıza ve ekibe da çok güveniyoruz. Her para harcayan kesinlikle başarılı olmuyor lakin genele baktığınız vakit bütçesi büyük ekibin, güzel sonuçlar, galibiyetler aldığını görüyoruz. Biz bir şeyler güzel olsun ekip sahipsiz kalmasın diye buradayız. Lakin maalesef kadroya maddi dayanak yok. Biz iş insanlarımızdan, kentin idarecilerinden takviye bekliyoruz. Grubun ayakta kalması için birlik beraberlikle hareket etmek lazım. Kadroya verilecek dayanaklar ile Kırşehir FSK, daha düzgün yerlerde olacaktır.”

Kaynak: AA / Spor

HABERE YORUM YAP

HABERE YAPILAN YORUMLAR

Hiç yorum yapılmamış.