• info@rehberkirsehir.com
  • 0850 346 40 38

HABER DETAYI

4 Ekim 2023 14:12

Kaya: “Terör hücumları bu toplumu bölemez”

Kaya: “Terör hücumları bu toplumu bölemez”

Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Kırşehir Şube Lideri Bahattin Kaya, Ankara’da meydana gelen terör saldırısına reaksiyon göstererek, “Bu akınlar Türk milletinde yara açmaya ve yıldırmaya yönelik şiddet hareketleridir. Herkes bilmelidir ki İçişleri Bakanlığına düzenlenen hücum Türkiye’de milletimizin dayanışmasını, geçmişte olduğu üzere artık de değiştirmeyecektir” dedi.

Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Kırşehir Şube Lideri Bahattin Kaya, Ankara’daki terör saldırısına reaksiyon göstererek, “Hayatımın büyük bir kısmını terörle çabaya adayan bir yurttaş olarak Ankara’da İçişleri Bakanlığı, Emniyet Genel Müdürlüğü girişinde meydana gelen hain terör saldırısını, Kırşehir şehit aileleri, gaziler olarak nefretle kınıyoruz. Bu hücumlar Türk milletinde yara açmaya ve yıldırmaya yönelik şiddet hareketleridir. Bu topraklarda teröre karşı verilen gayret, Türk’ü, Kürt’ü, Laz’ı, Çerkez’i ve bütün etnik kümeleriyle ortak verilmiş ve verilmekte olan bir gayrettir. Herkes bilmelidir ki İçişleri Bakanlığına düzenlenen hücum Türkiye’deki milletimizin dayanışmasını, geçmişte olduğu üzere artık de değiştirmeyecektir. Şayet Türk devletinin gereksinimi varsa elini, kolunu, bacağını, terörle çabada kaybetmiş bir gazi, evladını gencecik yaşta vatan için mukaddesat için toprağa vermiş bir şehit annesi yediden yetmişe toplumun her kesiti, terörle uğraşta Çanakkale ruhuyla hazırdır” dedi.

Kaya, “Son günlerde devletimizin ve milletimizin güvenlik, emniyet ve asayişinden bir numaralı sorumlu olan kurumumuz İçişleri Bakanlığımızın, milletimizin huzur ve dirliğini bozmaya yönelik her türlü yasa dışı oluşumlara yönelik başlatmış olduğu operasyonlarda gayret veren genel kolluk kuvvetlerimize ve tüm güvenlik güçlerimize muvaffakiyetler dileriz” diyerek kelamlarını tamamladı. – KIRŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

HABERE YORUM YAP

HABERE YAPILAN YORUMLAR

Hiç yorum yapılmamış.