• info@rehberkirsehir.com
  • 0850 346 40 38

HABER DETAYI

18 Eylül 2023 19:24

AK Parti’li Şen: Bizim kaybedecek bir 5 yılımız daha yok

AK Parti’li Şen: Bizim kaybedecek bir 5 yılımız daha yok

AHİLİK Haftası aktiflikleri kapsamında Kırşehir’e gelen AK Parti Genel Lider Yardımcısı Mustafa Şen, “Önümüzde mahallî bir seçim var. Bir evvelki mahallî seçimde Kırşehir’i kaybettik. Bizim kaybedecek bir 5 yılımız daha yok. Yarından tezi yok çalışmalara başlayarak bu kent alınacaktır” dedi.

AK Parti Genel Lider Yardımcısı Mustafa Şen, Ahilik Haftası kutlamaları kapsamında Kırşehir’e geldi. Burada çeşitli ziyaretlerde bulunan Şen, AK Parti Vilayet Başkanlığı Binası’nda 2024 Kent Buluşmaları için partilileriyle bir ortaya geldi. Burada açıklamalarda bulunan AK Parti Genel Lider Yardımcısı Mustafa Şen, “Önümüzde lokal bir seçim var. Bir evvelki lokal seçimde Kırşehir’i kaybettik. Hakikat mu? Pekala bize yakıştı mı? Bence yakışmadı. Ahiliğin kentine hiç yakışmadı. Zira Ahiler hiç kaybetmedi. Burayı nasıl kaybettik? O vakit 1’inci işimiz Ahiler ayağa kalkacak. Kaybettikleri kenti geri alacaklar. Şunu diyebilirsiniz; öteki partilerde hizmet edebilir. Lakin çalışmıyorlar. Kentlere bir kuruş katkıları var mı? Zerre kadar katkıları yok. Bizim kaybedecek bir 5 yılımız daha yok. Yarından tezi yok çalışmalara başlayarak bu kent alınacaktır” tabirlerini kullandı.

‘SEÇİM SONUCU CUMHURBAŞKANIMIZIN UMURUNDA DEĞİLDİ’

14 Mayıs genel seçim gecesi AK Parti Genel Merkezi’nde yaşananları anlatan AK Parti’li Şen, “Biz 14 Mayıs’ta bir seçim yaşadık. Genel lider yardımcıları olarak seçim gecesi Cumhurbaşkanımızın yanındaydık. Seçim sonucu Cumhurbaşkanımızın umurunda değildi. Yazgıya inanmış, ne olacak ise o oluyor bu niyetteydi. Biz ise kendi kendimizi yiyoruz. Zira Recep Tayyip Erdoğan üzere bir markayı 2’nci tipe bırakmışız. Rezil olduk, utandık, yerin tabanına battık. Ama onun umurunda değildi. Sonra düşündüm ki; evet onun o denli olması lazım bizim ise bu türlü olmamız lazım. Biz utancımızdan, yerin tabanına geçmeliyiz. O ise baht planında iman etmiş. Vardır bunda bir hayır diyor. Çabucak sonraki gün MYK Toplantısı var talimatı verdi. Gecenin birinde verdi bu talimatı. Hiç dinlenmede seçimin o gecesi, sonraki gün genel merkeze geldik. MYK Toplantısı’nın gündem unsuru 2024 mahallî seçimleriydi. Biz 14 Mayıs seçiminin çabucak sonraki günü 15 Mayıs akşamı MYK Toplantısı’nda mahallî seçimleri konuşmak için bir ortaya geldik. Biz o gün bu gündür seçimi bitirmedik. Çalışmaya devam ediyoruz. O günden 15 gün sonra bir seçim daha yaptık ve artık de mahallî seçimlerin hazırlıklarını yapıyoruz” diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Yeni

HABERE YORUM YAP

HABERE YAPILAN YORUMLAR

Hiç yorum yapılmamış.