• info@rehberkirsehir.com
  • 0850 346 40 38

HABER DETAYI

29 Eylül 2023 13:12

AK Parti’den Türkiye’deki Belediyelerin Çoğunluğu

AK Parti’den Türkiye’deki Belediyelerin Çoğunluğu

Ak Parti Mahallî İdarelerden Sorumlu Genel Lider Yardımcısı Yusuf Ziya Yılmaz, Türkiye’de yer alan bin 392 belediyeden 810’unun Ak Parti‘de olduğunu söyledi.

Ak Parti Kırşehir Vilayet Başkanlığını ziyaret eden AK Parti Lokal İdarelerden Sorumlu Genel Lider Yardımcısı Yusuf Ziya Yılmaz, AK Parti Vilayet Lideri Seher Ünsal’dan çalışmaları hakkında bilgi aldıktan sonra partinin yönetici, belediye lideri ve ilçe liderleriyle toplantı düzenledi. Toplantıda konuşan Yılmaz, “Türkiye’de bin 392 belediye var. Bu belediyelerin 810 tanesi AK Parti tarafından yönetiliyor. 231 belediye de MHP tarafından yönetiliyor. Cumhur İttifakı bin 41 belediye yönetiyor. 30 büyükşehrin 15’i bizde, 51 vilayet belediyesinin 25’i bizde, 922 ilçenin 545’i bizde. Yani AK Partili belediyeler tarafından yönetiliyor. Bu büyük bir teveccüh. 2024 seçimlerinde bu sayı daha da büyüyecek” dedi.

“Muhalefetle farkımız; onlar ideolojik bakıyor, biz insan odaklı”

Muhalefetle kendileri ortasındaki farkın da “insan odaklı” bakmaları olduğunu söyleyen Yılmaz, “Onlar ideolojik emellerini iktidar kılmak istiyor. İdeolojik emelleri iktidar olduğu takdirde makamlarla birlikte kimlik ve kişilik bulurlar. Biz ise makam elde etmek için değil, hizmet fırsatı yakalamak için siyaset yaparız. Kul duası ile Allah’ın isteğini alacağımıza inanan bir siyasi hareketiz. En değerli farklarımızdan bir tanesi budur” diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Siyaset

HABERE YORUM YAP

HABERE YAPILAN YORUMLAR

Hiç yorum yapılmamış.