• info@rehberkirsehir.com
  • 0850 346 40 38

HABER DETAYI

18 Eylül 2023 21:00

AK Parti Vilayet Lideri Ünsal: “Ahilik geleneği Cumhurbaşkanı Erdoğan liderliğinde 2023 gayelerine emin adımlarla gidiyor”

AK Parti Vilayet Lideri Ünsal: “Ahilik geleneği Cumhurbaşkanı Erdoğan liderliğinde 2023 gayelerine emin adımlarla gidiyor”

Ak Parti Kırşehir Vilayet Lideri Seher Ünsal, “Ahi geleneği Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde 2023 amaçlarına emin adımlarla gitmektedir” dedi.

Ak Parti Kırşehir Vilayet Lideri Seher Ünsal, Kırşehir’de 36.’sı düzenlenen Ahilik Haftası aktifliklerine AK Parti Genel Lider Yardımcısı Mustafa Şen ile birlikte katıldı. Kutlamaların açılış programı sonrası esnafı ziyaret eden Vilayet Lideri Ünsal, partililerle bir ortaya geldi. Ünsal, yaptığı açıklamada, 2024 yılı lokal seçimlerinde Kırşehir Belediyesini alacaklarını belirtti. Ünsal, “İlk günkü aşk ile çalışarak dinleniyoruz. İnsanlarımızın ve partililerimizin gözünde geçen periyot kaybettiğimiz belediyeyi almak istemenin heyecanını görüyorum. Yapılacak Mahalli Yönetimler Seçimlerinde de Kırşehir Belediyesini alacağımıza inanıyorum” dedi.

Ahiliğin iktisadın de temeli olduğunu anlatan Ünsal, “Ahilik, ekonomik ve ticari faaliyetlerin yürütülmesinde, ahlak, doğruluk, kardeşlik ve yardımseverlik üzere hisleri benimser. Meslek örgütü olmasının yanında ahilik manevi de bir terbiye ocağıdır. Toplumsal ömrün tanziminde de değerli bir rol oynamıştır. Ahi Evran’ın dediği üzere ‘Akıl ve ahlak ile çalışıp bizi geçen bizdendir’. Ahi geleneği Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde 2023 gayelerine de emin adımlarla gitmektedir”diye konuştu. – KIRŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Siyaset

HABERE YORUM YAP

HABERE YAPILAN YORUMLAR

Hiç yorum yapılmamış.