• info@rehberkirsehir.com
  • 0850 346 40 38

HABER DETAYI

18 Eylül 2023 21:12

AK Parti Genel Lider Yardımcısı Mustafa Şen Ahilik Haftası aktifliklerine katıldı

AK Parti Genel Lider Yardımcısı Mustafa Şen Ahilik Haftası aktifliklerine katıldı

Ak Parti Genel Lider Yardımcısı Mustafa Şen, Kırşehir‘de bu yıl 36.’sı kutlanan Ahilik Haftası aktifliklerine katıldı, partililerle bir ortaya geldi.

Ak Parti Genel Lider Yardımcısı Mustafa Şen, Cacabey Meydanı’nda kitap fuarı ve esnaf seyahatinin akabinde parti binasına geçti. Şen, yaptığı açıklamada, “Seçimlerin kaybedilmesi bizlere yakışmadı. Geçtiğimiz mahallî seçimleri ahilerin kaybetmesi bizlere yakışmadı. Ahiler hiç kaybetmedi. Birinci işimiz ahilerin ayağa kalkmasıdır. Çalışacaklarsa buyursunlar. Kentlere zerre kadar yararları yok. Bu kentin de kaybedecek 5 yılı yoktur” dedi.

Kırşehir‘in kaybedecek vaktinin olmadığını aktaran Şen, 14 Mayıs seçimlerinde yaşadığı olayı anlattığı açıklamasında, “14 Mayıs akşamı Cumhurbaşkanının yanında durduk ve Cumhurbaşkanının seçimler umurunda değildi. Zira bahta inanmıştı bizler kendi kendimizi yerken” dedi.

İl Lideri istedi Genel Lider Yardımcısı saz çaldı

Esnaf seyahatlerinde saz üretim atölyelerini ziyaret eden Şen, AK Parti Kırşehir Vilayet Lideri Seher Ünsal’ın istediği kesimleri çaldı. Şen, merhum bozlak ustası Neşet Ertaş’ın memleketinde en büyük edebinde susmak olduğunu aktardı. – KIRŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Siyaset

HABERE YORUM YAP

HABERE YAPILAN YORUMLAR

Hiç yorum yapılmamış.